Duurzaamheid
  1. Homepage
  2. Duurzaamheid Duurzaamheid

Een rijdende rioolzuiveringsinstallatie

Door de toepassing van hogedruk- en vacuümtechnieken in combinatie met waterrecycling kunnen we de Hydrovac reiniger inzetten voor de extreme reiniging van een (weg)oppervlakte. Door recycling hebben de Hydrovac voertuigen een grotere actieradius dan andere wegdekreinigers.

Het voertuig is voorzien van een 2,5 meter brede zuigmond met 2 zuigslangen en een sproeibalk met 20 roterende hogedruksproeikoppen waarmee zowel de oppervlakte- als dieptereiniging plaatsvindt. De hogedrukcapaciteit is maximaal 170 bar bij 300 liter per minuut. De zuigcapaciteit is 20.000 m3 per uur. De sproeibalk en zuigmond kunnen verbreed worden tot 3,50 meter.

Duurzaam waterrecyclingsysteem

De Hydrovac reiniger is voorzien van een duurzaam zelfreinigend waterrecyclingsysteem. Het verbruikte water zuiveren we en zetten we opnieuw in. De watercapaciteit is 8,5 m3 (exclusief 3,5 m3 recycling water). Omdat door de recycling tussendoor minder water gelost en geladen wordt, is de effectieve productietijd van deze voertuigen hoger. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van Hydrovac of een maatwerk offerte ontvangen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.
Doorsnede Hydrovac
Advies icon
Ik wil advies over...

Wilt u weten wat Hydrovac voor u kan betekenen? Vraag geheel vrijblijvend ons om advies.

Vraag advies