1. Homepage
  2. Dienstverlening
  3. Wegdekreiniging Wegdekreiniging

ZOAB-reiniging

Hydrovac ontwikkelde speciaal voor het machinaal schoonmaken van ZOAB (Zeer Open Asfalt Beton) een multifunctioneel reinigingssysteem.

Overal inzetbaar 
Bij zeer open asfalt- of betonconstructies zet het vuil zich vast in de bovenlaag. Vooral op de vluchtstroken van autosnelwegen. Dit verschijnsel wordt door reguliere reinigingsmethoden alleen maar verergerd. Borstels of veegrollen duwen het vuil dieper de holle ruimtes in, totdat de deklaag volledig dichtgeslibd is en het water niet meer afstroomt naar de bermen. Om de drainerende werking van wegen met een open structuur te waarborgen, zijn specialistische reinigingstechnieken nodig.

Voor elk type verharding gelden specifieke voorwaarden. Hydrovac heeft een multifunctioneel systeem ontwikkeld voor het machinaal schoonmaken van wegen, industrieterreinen en bedrijfsvloeren. De machine leent zich voor alle soorten verhardingen, maar is bij uitstek geschikt voor het reinigen van Zeer Open Asfalt- en Betondeklagen.

Calamiteiten
Door de specifieke eigenschappen van de verschillende Hydrovac wagens kunnen we deze, naast het preventief onderhoud aan wegen, ook inzetten bij eventuele calamiteiten zoals het verwijderen van ernstige verontreinigingen door dik-vloeibare en klevende lagen.

 

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van Hydrovac of een maatwerk offerte ontvangen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Advies icon
Ik wil advies over...

Wilt u weten wat Hydrovac voor u kan betekenen? Vraag geheel vrijblijvend ons om advies.

Vraag advies

ZOAB-reinigen